perjantai 21. maaliskuuta 2014

Työharjottelu Aleksi 13:ssa

Olin siis työharjottelussa 5 viikkoa vaateliikkeessä nimeltään Aleksi 13. Varmaankin on monelle aika tuttu nimi ja kauppa, mutta tosin harva nuori ehkä siellä käy?
Tässä liikkeessä on pari merkkiä mieleeni, mm. Tommy Hilfiger, Marc O'Polo', Björn borg, Calvin Klein, Fred Perry, Timberland, Converse, UGG jne.
Itse olin Sellon liikkeessä, joka on aika suurehko. Siellä on laaja kenkä- ja laukkuvalikoima, mutta myös vaatteita on reilusti eri merkkejä. Suurin osa naisten vaatteista on suunnattu mielestäni noin yli 30 vuotiaille, mutta löytyy myös nuorempien mieleen jotain, esim. United Colors of Benetton.
Liike on järjestelty merkkien mukaan, jotta löytää mieleisensä helposti. Liikkeessä on myös ystävällinen palvelu, joka auttaa löytämään tarvitsemasi.

Itse olin asiakaspalvelun harjoittelussa, joten työtehtäviini kuului asiakkaiden auttaminen monella tapaa. Hyvät esimerkit ovat vasemman kengän antaminen varastosta sovitukseen tai vaatteiden kokojen tarkistaminen koneelta, että onko haluttua kokoa liikkeessä. Myös muut liikettä avustavat tehtävät kuuluivat normaaliin työpäivääni, eli liikkeen siistinäpito, tuotteiden hälyttäminen ja hinnoittelu sekä varostossa tuotteiden purkaminen pahvilaatikoista.
Päiväni alkoi niin, että työt alkoivat klo 9 ja ensimmäiseksi siivosin liikettä pari tuntia. Tämän jälkeen autoin asiakkaita, sekä laitoin hälyttimiä tuotteisiin ja hinnoittelin niitä, joka kesti loppupäivän neljään asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti