maanantai 16. maaliskuuta 2015

Yrityksen viestintä

4. Blogitehtävä 


Eltel
S    Sisäisessä viestinnässä Eltel käyttää mm. Eltsu-lehteä, jossa kerrotaan yrityksessä tapahtuneita asioita, saavutuksia yms.Tiimipalaverit ja käytäväkeskustelut, sekä Intranet-sivu jotka toimii pelkästään Eltelin työntekijöille ovat myös sisäistä viestintää.  Sisäisessä-, sekä ulkoisessa viestinnässä Eltel käyttää sähköpostia.

Ulkoisessa viestinnässä Eltelillä on omat Facebook- ja nettisivut www.eltegroup.com.
Eltelin ulkoiseen viestintään kuuluu myös lehdistötiedotteet, pörssitiedotteet, brändimainonta (autot, työvaatteet ym.), esitteet, messut ja asiakastiedotteet.

Eltel listautui Tukholman Nasdaq –pörssiin helmikuussa 2015 ja kaikessa tiedottamisessa noudatetaan arvopaperipörssin kanssa tehdyn listautumissopimuksen sääntöjä.

Eltel oli mukana messuilla, jossa heillä oli oma standy, mutta muita kampanijoita ei erityisesti ole ollut tänä aikana kun minä olen ollut työharjoittelussa.
En ole päässyt itse järjestelemään kokouksia, koska Eltelillä kokoukset ovat olleet video kokouksia, joita olen kyllä ollut mukana kuuntelemassa

5. Blogitehtävä: (R-kioski)

Oppiminen
Olen oppinut paljon uusia asioita, hyvä esimerkki on että ennen työharjoittelua en osannut kunnolla tilittää kassaa mutta nyt myynnintyön TOP-jakson jälkeen osasin sen, mikä oli tosi kivaa koska se asia on vaivannut aikasemmin että miten se tehdään oikein. R-kioskilla siis aina työvuoron lopuksi tilitettiin oma kassa. Työharjotteluista sai paljon lisää kokemusta, jonka avulla pystyn olemaan taas varmempi työelämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti